Uteslutande Real Färskfoder på Värmdö Hund och Katt Pensionat

Marlene Molin driver Värmdö Hund och Katt Pensionat som ligger vackert beläget i natursköna omgivningar. Sedan snart ett halvår tillbaka har Marlene valt att uteslutande servera både sina egna och pensionatets hundar Real Färskfoder.

– Det har gått jättebra, de älskar det, de slänger i sig maten. Framför allt har jag märkt att många hundar som är lite kräsna äter färskfodret utan problem. Det är oerhört fin kvalitet och det luktar inte alls lika illa som tidigare färskfoder jag provat.

Marlene berättar att hon har märkt att allt fler hundägare vill att hunden äter färskfodret som serveras under vistelsen. Tidigare var det betydligt fler som valde att ta med eget foder. Många kunder frågar även om Real Färskfoder och vill testa det även på hemmaplan.

– Nu känns det som att vi har det absolut bästa för hundarna. Det känns bättre att servera ett foder som är naturligt och som innehåller rent kött. Sånt som hundar ska äta. Jag märker stor skillnad på pälsen och klorna. Det är även tydligt att färskfodret tas upp bättre av kroppen jämfört med torrfoder som verkar generera mer slaggprodukter.

Marlene är nöjd med sitt val och tycker att hundarna är pigga och framför allt har god aptit. Något som det kan vara lite si och så med, för en del hundar när de tvingas skiljas från husse och matte.

– Nu äter alla hundarna, även de som tidigare mest stod och petade i maten, och det är jättehärligt att se. Det här kommer vi definitiv att fortsätta med, avslutar Marlene.

Värmdö Hund och Katt Pensionat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *