Hunddagis väljer Real Färskfoder

Annettes-hunddagis-med-hundar

Annettes Hunddagis ligger i en stor lokal på 230 kvm strax utanför Bollnäs. Hunddagiset har sammanlagt 100 hundar i olika storlekar hos sig och fr.o.m. den 1 januari 2020 erbjuder de hundarna färskfoder.

Det började under den varma sommaren 2018 då Annette märkte stor skillnad på energin hos hundar som åt färskfoder och på de hundar som åt torrfoder. Färskfoderhundarna hade energi och var ute och lekte medan torrfoderhundarna var orkeslösa och låg inne för att orka med värmen.

– För mig är det jätteviktigt att kunna erbjuda hundarna ett bra fodernär de är hos oss och då är Real Färskfoder ett enkelt val. Jag vill att ägarna ska hämta pigga och välmående hundar på eftermiddagen, säger Annette Österman som driver Annettes hunddagis.

Annette och personalen ser enbart positiva tecken hos hundarna, de är gladare, mer samspelta, har mer energi, pälsarna är finare och klorna måste klippas oftare.

Real Färskfoder har även gjort dem mer effektiva, matningsprocessen som förut tog närmare en timme är nu över på en kvart och med mindre kladd. Självklart tvekade hon aldrig att helt och hållet gå över till Real Färskfoder då hon själv och hennes personal är färskfoderfantastiker sedan länge. 🐶