Träffa vår nya ambassadör Sofie Lourié

RealFärskfoder-SofieLourié

Sofie Lourié har fyra hundar och alla mår bäst av att äta färskfoder. Hennes största anledning till varför hon valde just Real Färskfoder var för att en av hennes hundar var väldigt rinnig i ögonen. Det slutade nästan helt efter att hon började med färskfoder från Real.

– Både jag och mina hundar trivs superbra med Real Färskfoder. De har en fantastisk service och den smidiga hemkörningen tycker jag är väldigt bra, säger Sofie Lourié.

Att Real Färskfoder gör fyra kilos korvar är något som Sofie gillar skarpt. Korvarna gör det enkelt att frysa in och ta ut den mängden mat som hundarna behöver.  

– Jag tycker fyra kilos korvarna är helt perfekta för vår flock.

Till vardags jobbar Sofie som lärare i årskurs 4-5 och den resterande tiden går åt till familjen och hundarna. Tillsammans med hundarna tränar och tävlar hon i agility runt om i Sverige och Norden.

– Real Färskfoder upplever jag som väldigt öppna och transparenta med hela sin verksamhet. Deras utveckling står i fokus och de ser hela tiden till att vara uppdaterade och mottagliga från både andra tillverkare, leverantörer och kunder, avslutar Sofie.