Quick Sensations kennel väljer Real Färskfoder

Vi möter Hampus som är hundinstruktör och uppfödare på Quick Sensations kennel i Uppsala. Tillsammans med sin kompanjon och sambo Jonas driver han en malinoiskennel där de dagligen använder Real Färskfoder.

Quick Sensations kennel har en mindre uppfödning av rasen belgisk vallhund – malinois och målet är att få fram en glad, familjär och belastningsbar brukshund. Deras kennel var en av de första i Sverige som började använda Real Färskfoder, för 3-4 år sedan. De bytte från torrfoder till Real Färskfoder för att de ville ha ett lokalproducerat foder med tydliga anvisningar om innehållet. Bytet syftade framför allt till att främja hundarnas välmående.

– Vi har alltid varit haft turen att ha väldigt matglada hundar. När vi bytte till Real Färskfoder märkte vi direkt positiva skillnader på våra hundars avföring. De fick dessutom en blankare päls och mer energi vid tävlingar. Vilket kändes väldigt bra!, berättar Hampus

Hampus lyfter vikten av ett hälsosammare alternativ, där färskfoder är ett steg i rätt riktning mot bättre hälsa och immunförsvar. Genom att servera färsk mat får hundarna i sig lagom mängd av vitaminer, mineraler och naturligt nyttiga bakterier som göder de goda magbakterierna. Det ger friska, pigga och alerta hundar – långt upp i åldrarna.

– Det känns bra att ge våra hundar ett fodret som innehåller bra näringsämnen. Maten är aldrig processad och blir därför ren och jag brukar jämföra det med vår egen mat som vi helst äter färsk framför frystorkad, avslutar Hampus.