Färskfoder gör Gizmo mätt och belåten

Större mättnadskänsla, finare päls och mer energi. Det var resultatet efter att hunden Gizmo börjat äta endast Real Färskfoder.
– Han är helt galen i det, säger matte Maria Stenberg.

När 1,5-åriga maltesern Gizmo skulle byta från valp- till vuxenfoder gick han ner i vikt och bajsade fem till sex gånger om dagen. Han kunde springa runt och jaga sin matte Maria i flera timmar innan det var dags för mat för att han ständigt var hungrig. Vändningen kom när Maria var på en föreläsning hos Annette Österberg som driver hunddagis i Bollnäs. Hon rekommenderade Maria att prova Real Färskfoder.

– Jag hade testat tidigare att blanda lite av deras färskfoder med Gizmos vanliga torrfoder, men efter hennes rekommendation gick jag över helt och ångrar mig inte en sekund, säger Maria.

Nu håller sig Gizmo mätt längre och har mer energi. Från att ha varit ganska trött är han piggare och Maria har lättare att få med honom på olika aktiviteter. Hon har dessutom märkt flera positiva förändringar.

– Förut har han haft lätt patella på ena bakbenet som har blivit bättre efter att han började äta färskfodret. Jag har också märkt att hans päls har blivit finare och inte lika tovig som förut.

Nu äter Gizmo bara Real Färskfoder och är supernöjd. Maria brukar köpa fyrakiloskorvar och alla sorter går hem, särskilt laxen.

– Han är så nöjd nu, det är jättestor skillnad!