Två olika problem löstes med hjälp av Real Färskfoder!

Niklas Jansson bor i Uppsala och är en person som gör allt för sin matkräsna hund Alfa. Alfa hade även en kompis som hette Frank, som tyvärr gick bort nyligen. Dessa hundar hade två olika problem som kunde motverkas med en gemensam lösning – Real Färskfoder!

Till skillnad från matkräsna Alfa var Frank istället glad i mat och åt allt som kom i hans väg, vilket inte alltid var bra för hans mage. Det blev till ett så stort vardagsproblem att den ena inte åt medan den andra istället åt allt. Två olika problem, en lösning – som med hjälp av Real Färskfoder äntligen löstes.

Frank var en matglad hund i sina bästa dagar. Han hade ett problem när det kom till mat och det var inte att äta för det var han bra på, utan det var hans känsliga mage. Problemen kom dessutom flera gånger per år och kunde hålla i sig under längre perioder, det kunde till och med röra sig om veckor. Niklas testade allt från tabletter som skulle få magen att bli bra, till att ge Frank ris, kyckling och torsk som är snällt mot magen. Av allt han testade fungerade inget på Franks stackars mage.

– Frank hade lös avföring och maten stannade inte i magen, den kom bara ut igen, berättar Niklas.

Perioden under året när snön smälter var oftast den period då magproblemen var som värst, men promenader i skogen under alla årstider fick också magen att strula. Frank brukade ofta gå runt och nosa på allt och fick ofta i sig något, vilket är ganska vanligt bland hundar, men det var då Franks mage sa ifrån.

Så fort Niklas började ge Frank Real Färskfoder förändrades situationen. Frank hade ätit Real Färskfoder i 6 månader och förutom att man kunde se en tydlig skillnad på avföringen och att maten stannade kvar i magen, kunde man även se skillnad på att pälsen blev glansigare.

Niklas andra hund Alfa är en hund som inte har samma problem som sin kompis som åt allt, utan han är istället kräsen och äter ingenting om maten inte passar honom.

– Han kunde matvägra i flera dagar innan han fick Real Färskfoder, berättar Niklas.

På grund av att han inte åt något hade han ingen energi och som husse blir man orolig när ens hund inte äter. Med Real Färskfoder fick han tillbaka matlusten och äter nu som vanligt igen, vilket också har gett energin tillbaka.

Real Färskfoder löste två problem som de flesta hundägare kan ha problem med. Frank kunde leka i skogen som vanligt igen utan att magen krånglade och Alfa fick energi till att leka som aldrig förr! Tyvärr kan han inte leka med Frank längre, men hans matglada kompis fick i alla fall äta den bästa maten man kan få och en massa kärlek från honom och husse Niklas ända till slutet. Sov gott fina Frank.